Administratiekantoor Jos van der Pouw Kraan is partner van het Rabobank Startersfonds. Dit fonds is bestemd voor startende ondernemers.

Als starter kunt u een beroep doen op het Startersfonds van Rabobank Groene Hart Noord. De maximale bijdrage is €2500,-. Vanuit het Startersfonds worden de advieskosten in het startjaar vergoed.

Voor starters in het MKB kunnen wij een opstap zijn naar succesvol ondernemerschap. Wij helpen u bij de belangrijke voorbereiding van de start van uw onderneming en adviseren u bij het opzetten van uw administratie en de verwerking van uw boekhouding.

Wij zijn een kantoor met een no-nonsense instelling en klantgericht. Belangrijk voor ons is het vertrouwen dat wij en onze klanten in elkaar stelen. Dit is voor ons de basis voor een goede en gedegen samenwerking van waaruit gewerkt kan worden naar een voor iedereen naar volle tevredenheid stemmend resultaat. Is uw bedrijf gevestigd in het werkgebied van Rabobank Groene Hart Noord? En komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage uit het Startersfonds? Vul dan direct een aanvraag in viua onderstaande link. De aanvraag wordt binnen drie weken beoordeeld.

Download hier het Startersfonds aanvraagformulier.

Wij helpen u graag!